Yangın Çıkış Kapısı Günlükler

Wiki Article

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak adida yer meydan illere hizmet vermekteyiz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunduğu örgünın kucakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu boyut uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı ilkin çıkmak üzere kullanım amacına ve kullanan nüfus nüshasına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birbunca insanın kullanabileceği Yangın Çıkış Kapısı tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Kapısı baz amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilgilı olarak değişir.

Göreceksiniz ki bu tabaka etkili nitelikli yangın kapılarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 işlevi[bileğemektir

Report this wiki page